Nyheter


Resumé om idéerna bakom designen av Epok-dosorna

Resumé är Skandinaviens största cheap jerseys affärstidning om reklam, medier, nyheter, marknadsföring, PR och event. De Wholesale Miami Dolphins Jerseys har uppmärksammat Epoks nya dosor och rapporterar om företagen bakom designen. wholesale jerseys Det är reklambyrån Rekyl tillsammans cheap NFL jerseys med Fältman & MuhmadEmad Malmén som formgivit förpackningarna för det vita om snuset.

För Resumé berättar Peter Algebäck, VD Sciences för Rekyl reklambyrå, Post om arbetet:

– Vi har haft transparens, renlighet och ärlighet som ledord när vi tog fram den nya designen för snusdosan. Epok är ett varumärke som vill ВЫСОКОГО arbeta med wholesale NFL jerseys transparens gentemot sina kunder, det har vi tagit fasta 2008’ på genom att snusdosans design till största del är genomskinlig.

Läs hela artikeln här

Är du över 18 år?

JA NEJ

Välj språk: