Nyheter


Blåbär, lime och melon är favoriterna i Conway, Arkansas, USA

Chad Jones heter bloggaren och eldsjälen som driver Snubie.com result770 sedan 2009. Tillsammans med sina likasinnade vänner gör han allt för att informera amerikanerna cheap nba jerseys om det om utmärka Epok-dosorna svenska snuset. Eller som han själv säger cheap mlb jerseys det: ”to help those new to snus learn more about it, and to help those transitioning from American ”SNUS” to the REAL stuff, Swedish Snus”.

Som den entusiast Chad är har han naturligtvis recenserat Epoks olika smaker. Särskilt intresserad var han av Epok Blåbär. Han har aldrig tidigare smakat blåbärssnus och det blev en angenäm bekantskap: ”Jag gillade Nürnberger verkligen den här smaksättningen. Blåbärssmaken Convention har huvudrollen, den är väldigt fräsch och fruktig men inte för söt. Den rena tvättade en smaken från den vita tobaken finns där och balanseras upp fint av blåbärssmaken. Den här skulle jag definitivt köpa igen.”

Sammanfattningsvis var Chads favoriter blåbär, lime och melon. Men han tyckte att samtliga smakade bra och att det snarare är just en smakfråga vilka man gillar bäst. Han tycker att Epoks cheap nba jerseys vita snus med sina fräscha smaker är ett intressant tillskott till snusvärlden.

Läs hela recensionen här

Är du över 18 år?

JA NEJ

Välj språk: