Nyheter


Genomtänkt design i snygga färger!

SnusCENTRAL är en oberoende sajt som skriver, säljer, testar och recenserar olika typer av snus. Nu har snusälskarna bakom sajten SnusCENTRAL recenserat vårt snus och de blir positivt överraskade över flera smaker. Bland annat tycker de att blåbär har en tydlig blåbärssmak och att lime passar snusare som gillar godis. De är lyriska över den realistiska kaffesmaken och menar att det är den bästa kaffesmaken som de någonsin provat.

Det märks tydligt att SnusCENTRAL är engagerade i snus och de går ner på djupet i varje recension. I nästan trettio minuter pratar han om våra olika sorter och tipsar tittarna om hur snuset smakar, doftar och hur länge smaken räcker. Han pratar mycket om designen och de läckra färgerna som symboliserar de olika smakerna.

cheap jerseys wholesale nba jerseys cheap jerseys cheap nba jerseys

Är du över 18 år?

JA NEJ

Välj språk: